PÄIVYSTYS

• Päivystämme toimistollamme torstaisin ja perjantaisin klo 13-15. Toimistolta myymme paristoja ja kuuloletkua sekä annamme neuvontaa kuuloasioissa.

SYYSKUU

• Käsityökerho/Vertaistuki alkaa 8.9. Tapiolan palvelukeskuksessa. kts. Toiminta-sivu
  • Viitotun puheen harjoittelu alkaa 15.9. HyTe-talossa, kts. Toiminta-sivu
  • Huulioluvun opetus alkaa 27.9. HyTe-talossa, kts Toiminta-sivu

LOKAKUU

Syksyn luentolauantai

Kaikille avoin luentotilaisuus pidetään 1.10.2022 klo 10-15 Tapiolan palvelukeskuksessa, Länsituuli 1A, 3.kerros, ovikello.

Klo 10:00. Laki ja esteettömyys. Kuuloliiton asiantuntija Jukka Rasa.

Klo 12-13. Lounas.

Klo 13:00. Kuulo ja muisti, lääkäri Elina Rytsölä.

Ilmoittaudu 19.9. mennessä tekstiviestillä numeroon 040 7085347 tai sähköpostilla kaarina.e.niinimaki@gmail.com.

*****************************************************************************

Kuule ja muista -tapahtuma järjestetään tiistaina 04.10. klo 14.30-16.30 Tapiolan palvelukeskuksessa. Tapahtumassa mukana Kuuloliiton Kuule ja muista-hanke, Uudenmaan Muistiluotsi sekä Espoon kuuloyhdistys. Tilaisuus on maksuton.

*****************************************************************************

MARRASKUU

Yhdistyksen Syyskokous 16.11. klo17.00-18.00. HyTe- talo, 4 krs. Santra

Suunnitteilla kylpylämatka Viimsiin Tallinnan lähettyville.

JOULUKUU

Joulujuhla 3.12. klo 13.00 Tapiolan palvelukeskuksessa. Aloitamme ruokailulla. Aterian vuoksi ilmoittautuminen 21.11.mennessä. 60 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Ilmoittautuminen kaarina.e.niinimaki@gmail.com tai tekstiviestillä 040 708 5347.

Arpojen ostoon ota mukaan käteistä rahaa. Tilassa on induktiosilmukka ja kirjoitustulkkaus tilataan. Tervetuloa!