Tietotekniset apukeinot liikkuvalle kuulovammaiselle

la 01.10.2016 klo 10 - 16

Erilaisten esimerkkien avulla näet mikä apu tietotekniikasta on päivittäisessä arjessa. Mietitkö miten parhaiten hyötyisit älykännykästäsi tai tabletista, niin tule mukaan koulutukseen.

Ota omasi mukaan, paikalla on myös kokeiltavana erilaisia laitteita.

Koulutus sisältää opetuksen, pikkulounaan ja iltapäiväkahvit. Osallistujat huolehtivat itse matkakustannuksistaan. Opettajana on Pertti Köyste ja koulutus on kirjoitustulkattu. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.09.

Opetuspaikka sijaitsee WSOY-talon auditoriossa, Mannerheiminkatu 20, K-rappu, Porvoo.

WSOY:n pihalta ja Papinkadulta löytyy julkista parkkitilaa omille autoille.

Ilmoittautumiset ja maksutiedot: Pertti Köyste koyste@kolumbus.fi Tervetuloa!

Tervetuloa viihtymään Kopolaan!

Kopola sijaitsee keskellä luonnonkaunista, idyllistä keskisuomalaista maalaismaisemaa, Kuhmoisissa Ala-Karkjärven rannalla. Kopolaan toivotamme lämpimästi tervetulleiksi niin kokous- ja juhlavieraat kuin lomailijat nauttimaan upeasta maaseudun rauhasta. Päärakennus on vanha historiallinen pappila, joka sopii pitopaikaksi kokouksille tai perhejuhlien järjestämiseen. Kopola tarjoaa matkailijoille ympärivuotista majoitusta luonnon keskellä. Pihapiiristä löytyvät upea virtaava koski, oma lampi, huvimaja, grillikota sekä isot saunatilat järven rannassa. Kuhmoinen tarjoaa paljon unohtumattomia elämyksiä puhtaassa luonnossa, näistä esimerkkeinä Päijänne ja Isojärven kansallispuisto. Kopolan läheltä löytyvät myös monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. pururata, täysimittainen frisbeegolfrata, hiihtoladut, jääkiekkokaukalo sekä ratsastustalli. Etäisyydet Helsingistä 180 km, Lahdesta 80 km, Tampereelta 80 km, Jyväskylästä 90 km sekä Himoksenlaskettelukeskuksesta 40 km.

YHTEYSTIEDOT

Kuuloliiton kurssikeskus Kopola,  Kuhmoinen

Velisjärventie 50, 17800 Kuhmoinen, PL 11, 17801 KUHMOINEN

p. 03 - 552 2111, 040 770 3803,

Sähköposti: sanna.lehtovare@kuuloliitto.fi

ulla.salonen@kuuloliitto.fi

Hakemukset: www.kuuloliitto.fi

Kuntoutus-Auris – Aikuiset ja seniorit – Kopolan toimipiste

Tuetun loman hakemus tai Kuntoutushakemus)

Facebook sivut: Kopola Kuhmoinen

Hei kirjojen ystävät!

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua Kopolan kurssikeskuksessa kirjallisuuspäiville 27.-29.9.2016!
Kirjailija Ata Hautamäki ja tietokirjailija Ari Turunen kertovat meille kirjoittamistaan kirjoista ja niiden faktoista ja fiktioista.
Olen tilannut paikalle kaksi kirjoitustulkkia päivien ohjelmallisiin tilaisuuksiin (klo 9 -17).

Ohessa ohjelma Kopolan kirjallisuuspäivistä ilmoittautumisohjeineen.
Ilmoittautuminen 30.8.2019 mennessä!
Oheista ohjetta saa välittää kaikille Kuuloliiton yhdistysten jäsenille!
Tule mukaan hauskaan, innostavaan ja mielenkiintoiseen kirjojen maailmaan muiden kirjaystävien kanssa.
Kirja on pääasia!

Virallisten esiintyjien lisäksi visailemme "Haluatko kirjaviisaaksi?" à la "Haluatko miljoonääriksi?"-tyyliin ja kuulemme Stand uppia!
Emme myöskään unohda ottaa rennosti päivien aikana!
Iltaisin hengailemme, saunomme ja grillaamme makkaraa ja muita herkkuja!

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita!

Päivien vetäjä Päivi Pöntys

Kopolan kirjallisuuspäivät _syyskuussa_2016.pdf